Egg til frokost på annet vis

image

Det er enkelt å lage disse «eggeformkakene». Det er en fordel å bruke silikonformer, da eggformkakene enkelt slipper formene.

Ingredienser
6 egg
1/2 boks cottage cheese
1 pk Knorr fransk dressing
Påleggslaks
Fetaost
Oliven
Soltørket tomat

Bland de tre første ingrediensene godt sammen. Legg påleggslaks i noen av formene. De andre fyller du med enten oliven eller soltørket tomat. En terning med fetaost puttet jeg i alle formene. Fordel eggerøreblandingen i formene. Jeg fikk ni former.

image

image

image

image

Stek på 200 grader til eggeformkakene er lett gylne. Nyt med rykende ferskt brød🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s