Snadderomelett med sopp

Omelett

I helgene liker vi å spise egg til frokost, noe vi som regel ikke rekker å tilberede i hverdagene. Denne varianten falt absolutt i smak.

Ingredienser

  • 2 ss olje
  • 4 egg
  • Svarte oliven i skiver
  • 1/4 paprika
  • 6 terninger fetaost
  • 1 liten boks sjampingion
  • Basilikum
  • salt & pepper

Pisk eggene i en bolle og tilsett oliven og paprika.

image

Tilsett fetaost og basilikum.

image

Tilsett salt og pepper.

image

Fres sjampingion i en teflonpanne sammen med 1 ss med olje i 2-3 minutter eller til sjamingionene er blitt lett gylne.

image

Hell eggeblandingen over de stekte sjampingionene. Jeg fordelte sjampingionene og røren slik at jeg fikk to omeletter.

image

Sett over lokk for at ovensiden også blir fast, noe som bidrar til at det blir enklere å snu omeletten.

image

Nyt varm omelett med ristet brød og smør!

Omelett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s