God tomatsaus til spagetti

20121223-132303.jpg

Denne sausen er god slik den er og en kan la være å tilsette kyllingbiter eller annet fyll. Oppskriften til denne spagettisausen er hentet herfra. Neste gang jeg lager sausen vil jeg nok utelate poteter, men ellers var sausen en slager!

Ingredienser
2 paprika
2 tomater
2 løk
1-2 hvitløksfedd
2 poteter
Olje (her rapsolje)
Salt & pepper

2 buljongterninger (her grønnsaksbuljongterning)
1 boks hakket tomat
Liten boks tomatpure (140 g)

Kyllingpølser/kyllingkebab

Spagetti (kokes i vann med 1/2 ts salt)

Kutt grønnsakene. Legg de i en form dekket med aluminiumsfolie. Hell olje over grønnsakene og krydre med salt og pepper og ev. urter. Stek i ovnen på 230 grader i 20 minutter.

20121223-132243.jpg

Ha buljongterningene i en gryte og tilsett litt vann slik at terningene oppløses. Tilsett videre hakket tomat, tomatpure og de ovnsbakte grønnsakene. La koke i noen minutter.
20121223-132303.jpg
Sausen kan også kjøres glatt med en stavmikser, men vi spiste den slik den var. Videre has i skiver av kyllingpølse/kyllingkebab hvis ønskelig. Sausen er veldig god slik den er, og trenger i grunn ikke ytterligere fyll.
image
Server sausen sammen med kokt spagetti, gjerne fullkornsspagetti og nyt!
image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s