Kyllingwok

image

Kyllingwok er en rett som tilbredes raskt og passer perfekt å lage på en travel hverdag.

Ingredienser
1 løk
1 rød paprika
1 grønn paprika
Fersk sopp
1 boks bambusskudd
Oystersaus
Søt chillisaus
1 ts hvitløkspulver
2 kyllingfilet, kuttet i strimler

Begynn med å frese løk og de øvrige grønnsakene hver for seg i en wokgryte. image

image

image

Legg de stekte grønnsakene i en bolle og begynn å steke kyllingbitene i wokgryten i litt olje og hvitløkspulver i 5 minutter. Tilsett søt chillisaus og oyestersaus og stek videre i 10-15 minutter. Ha i tilslutt de stekte grønnsakene og tilsett eventuelt mer saus. Nyt wok’en med kokt ris.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s