Banan – søt og søtere

image

Banan er i seg selv ganske søtt. Dersom man varmebehandler bananen blir den karamellisert og enda søtere. Tilsetter man mørk sjokolade i en «åpen banan» og varmebehandler den, blir den søt som bare det, men det bitre i den mørke sjokoladen balanserer det hele..

Men denne bananretten hadde smakt enda bedre med hakkede salte nøtter på toppen.. 🙂

image

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s