Melblandinger

Det er viktig at glutenallergikere på lik linje med andre har et bredt utvalg av næringsrike og gode meltyper til matlaging og baking. Under menyvalget «Melblandinger» gis en oversikt over forskjellige meltyper som kan brukes i brød, sauser, kaker og lignende.

Jeg bruker en god del havre i mat og brød, og bruker da glutenfritt havre. Havre gir god smak og næring.

Meny, helsekostforretninger og andre butikker har bl.a meltypene Jyttemjøl fra Holmen-crisp som også gir god smak og næring i brød og annet godt: Original, Teff, Fibra teff og Mix. I Mix er det mindre mengde bokhvetemel enn det er i Original, og i Fibra Teff er det mindre mengde teffmel enn det er i Teff.

http://holmen-crisp.no/produkter/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s